Flytt & Transport

Huvudvärksfri flytt!

Just flytten är enligt många en av de jobbigaste & stressigaste perioderna i vår liv eftersom att de flesta flyttar mitt i vardagen. Vardagen är oftast stressig som den är med alla måsten som jobb, tvätt, matlagning, barnhämtning/lämning mm.
Genom att anlita oss på SitoraGruppen får ni en trygg & hjälpande hand i flytten utan att den behöver vara så jobbig.
Vi kan erbjuda flytt & packhjälp om ni så önskar. Vid intresse av denna tjänst vänligen kontakta oss så kommer vi hem till er och erbjuder er en kostnadsfri offert.
Tyvärr så är det svårt att ge ett ungefärligt pris ang. denna tjänst utan att ha sett bohaget då storleken på möblemanget har mycket betydelse för hur stor bil och antal man som behövs för att detta ska gå så smidigt som möjligt.
Då flexibilitet är ett ledord hos oss på SitoraGruppen så erbjuder vi även enbart hjälp med transport av gamla möbler och bohag till återvinningscentralen. Även här är det så att vi måste se bohaget innan vi kan lämna ut ett pris för denna tjänst.

Flyttstädning

Vår flyttstädnings personal arbetar med flyttstädning på heltid och har lång erfarenhet av detta. För att ni ska känna er extra trygga i hela processen lämnar vi även kvalitetsgaranti på utfört arbete.  Ni eller era köpare kan alltid reklamera inom 72 timmar, vilket innebär att vi kommer ut och åtgärdar det ni anser ej blivit utförd på rätt sätt utan extra ersättning. Allt för att ni ska bli nöjda med den köpta tjänsten.

Paketpris

Självklart har Ni möjligheten att få ett paketpris på hela flytten. Vid beställning av flytt och flyttstäd erbjuder vi er flyttkartonger gratis för utlåning.

Mer information om flyttstädningen finner ni under fliken flyttstädning.